Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ webových stránok Michal Toma prehlasuje, že všetky osobné údaje zaznamenávané v rámci web stránky americkechladnicky.sk spracováva v súlade s platnými zákonnými ustanoveniami v oblasti ochrany osobných údajov (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov – GDPR).

Osobné údaje

Ktoré z vašich osobných údajov spracovávame

(informácie o cookies nájdete nižšie v texte)

Meno a prezývka – Využívame ich na vašu možnosť zanechať na našom webe komentár.

E-mailová adresa – Taktiež ju využívame na vašu možnosť zanechať na našom webe komentár. E-mailová adresa nebude na webe zobrazovaná a slúži k identifikácii komentára a prípadnej žiadosti o jeho zmazanie.

IP adresa užívateľa – Slúži k rozpoznaniu nevyžiadaných príspevkov a komentárov (tzv. spam), ale je tiež zaznamenávaná i z technických dôvodov.

Do všetkých kontaktných formulárov na tejto web stránke zadávate svoje údaje dobrovoľne a odoslaním formulára súhlasíte s ich spracovaním za účelom zaslania odpovede na vašu e-mailovú adresu.

Ako nakladáme s vašimi údajmi

V prípade, že máte vo svojom webovom prehliadači povolené cookies (povoľujú sa v rámci nastavenia vášho prehliadača), spracovávame záznamy chovania z cookies umiestnených na našich stránkach, a to pre účely zaistenia lepšej prevádzky našich internetových stránok a za účelom identifikácie nášho webu u našich partnerov pre možnosť pripísania prípadnej provízie. Viac informácii nájdete v samostatnej kapitole tohto dokumentu.

Odovzdanie osobných údajov tretím stranám

Vaše osobné údaje (cookie) budú poskytnuté tretím stranám alebo inak sprostredkované iba vtedy, ak je to nevyhnutné na základe oprávneného záujmu:

a) našim partnerom v tzv. affiliate systémoch,

b) reklamným systémom a systémom merajúcich návštevnosť a správanie návštevníka na webe.

Ak tretie osoby použijú údaje v rámci ich oprávneného záujmu, nenesieme za takéto spracovanie správcu zodpovednosť. Toto spracovanie sa riadi zásadami spracovania osobných údajov príslušných spoločností a osôb.

Zabezpečenie osobných údajov a doba uchovávania

Zabezpečenie osobných údajov

Spolupracujeme iba s partnermi, ktorí preukázateľne nakladajú s údajmi a dátami v súlade s nariadením GDPR.

Zásady používania súborov cookie

Za účelom zlepšenia poskytovaných služieb využívajú naše stránky súbory cookie.

Súbory cookies

Umožňujú nám v rámci províznych (alebo tiež partnerských či affiliate) systémov generovať malé množstvo zisku na prevádzku stránok a nákladov s tým spojených a prípravu nového obsahu.

Cookie je krátky textový súbor, ktorý navštívená webová stránka odošle do prehliadača. Umožňuje webu zaznamenať informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Budúca návšteva stránok tak môže byť jednoduchšia a produktívnejšia. Zmyslom cookies je uľahčiť a spríjemniť vám používanie webových stránok a umožniť zacielenie reklamy.

Návštevou stránok automaticky vyjadrujete svoj súhlas s použitím tejto technológie.

Podľa údajov z cookies vás nie je možné identifikovať ako osobu.

Využitie súborov cookies

Súbory cookie zostávajú uložené vo vašom prehliadači dlhodobo alebo kým ich ručne nevymažete (záleží od nastavenia vášho prehliadača).

Používame analytické a trackingové cookie, ktoré umožňujú analyzovať výkon rôznych zdrojov návštevnosti a zaisťujú identifikáciu nášho webu u affiliate partnerov.

Odmietnutie súborov cookies

Používanie súborov cookie môžete nastaviť pomocou vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v predvolenom nastavení. Súbory cookie môžete pomocou vášho webového prehliadača odmietnuť alebo nastaviť používanie len niektorých súborov cookie.

Odkazy

Naše webové stránky obsahujú odkazy na iné webové stránky. Upozorňujeme, že tieto stránky môžu byť vlastnené a prevádzkované ďalšími spoločnosťami a organizáciami a majú svoje vlastné zásady zabezpečenia a ochrany osobných údajov. Nemáme nad nimi žiadnu kontrolu a nenesieme žiadnu zodpovednosť za akékoľvek informácie, materiály, produkty alebo služby zahrnuté, alebo prístupné prostredníctvom takýchto webových stránok.

Google Analytics

Na webe používame Google Analytics, ktorý je externým nástrojom pre meranie návštevnosti a meranie správania sa návštevníka na webe. Google Analytics spracováva IP adresu, nastavenie vášho prehliadača – jeho rozlíšenie alebo typ. Na základe týchto údajov vás nie je možné bližšie identifikovať.

Komentáre

Stlačením tlačidla k zanechaniu komentára súhlasíte so spracovaním osobných údajov za účelom spracovania a zobrazenia komentára. Máte právo svoj súhlas kedykoľvek odvolať, požadovať od prevádzkovateľa web stránky prístup k osobným údajom, ich opravu či vymazanie. Dáta sú uchovávané po dobu existencie komentára.

Každý komentár obsahuje pole e-mail a meno / prezývka. Slúži pre prípad, že by ste chceli v budúcnosti komentár zmazať. Ku každému komentáru je ďalej ukladaná IP adresa návštevníka a reťazec user-agent (názov a verzia prehliadača). Tieto dva údaje sa používajú na detekciu nevyžiadaných komentárov (spamu).

Na základe údajov zanechaných v komentári nie je možné užívateľa bližšie identifikovať.

Kontakt

V prípade akýchkoľvek otázok, komentárov alebo žiadostí ohľadom týchto Zásad ochrany osobných údajov nás neváhajte kontaktovať.

Tieto Zásady ochrany osobných údajov platia od 20.2.2019.

Porušenie ochrany osobných údajov

Kontrolným orgánom v oblasti dodržiavania ochrany osobných údajov je Úrad na ochranu osobných údajov.

Prípadné sťažnosti môžete hlásiť priamo pracovníkom úradu:

Úrad na ochranu osobných údajov
Hraničná 12

820 07 Bratislava 27

Slovenská republika

Sekretariát úradu:

+421 /2 3231 3214

E-mail:

statny.dozor@pdp.gov.sk